Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Yvonneva

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Yvonneva

  1. Tack! Jag vet inte hur gamla de är och det är saltvatten. Tror nog att jag låter någon kunnig kolla. Den är inte så varm att det inte går att ta på, så jag kan nog köra till verkstan
  2. Jag undrar helt enkelt om man kan reglera kylvatteninsläppet någonstans. Var då? Min tanke var att det var stopp, nån rostflaga eller nåt
  3. Nu behöver jag hjälp igen...den ena limpan blir inte kall. Jag hittar ingen kran eller reglage för kylvattnet, var ska jag leta? Den andra limpan som blir kall, där är luftslangen som går från limpan till filtret borttagen och kortad. Är det för att det kommer för lite luft in? Motorn är från 1987, men slangar och klämmor ser nya ut och motorn ser hyfsat ren ut. Jag körde idag i motvind i 27 knop på 4600 varv. Motorn sitter i en Fjord 21 från 1975.
  4. Inte alls.Jag tänker sälja felet med båten... Men jag har ett annat fel som du kanske kan hjälpa mig med: jag har en Mercruiser v8 340 motor där den ena limpan inte blir kall och jag hittar inte reglaget, om det finns något för kylarvattnet? Det är styrbords limpa. Plus att den andra limpan som blir kall, där är luftslangen från limpan till luftfiltret bortkopplat. det syns att den inte lossnat utan klippts av. Varför? Motorn är nyservad med ny olja och filter.
  5. Det var oljeläckage som var felet, den olja som var i försvann snabbt bakom båten. Tack igen!
  6. Tusen tack för hjälp! Jag har kollat säkringarna och en satt löst, nu ska jag ut och prova om det var så enkelt...
  7. Yvonneva

    Trimplan

    Vet någon hur jag får liv i min Fjord 21s trimplan. De reagerar inte alls på knapparna. Finns det några säkringar någonstans? Motorn har precis varit inne på service.
×
×
  • Skapa nytt...