Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Mans0399

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Mans0399

  1. Har en 6 hk mercury fyrtakt som jag använt i en månad. Tycker att den vibrerar ganska mycket men inget jobbigt. Låter gör den också men det går att prata om man höjer rösten. Har den på en 4 meters båt och gör en 10 km med 3 pers.
  2. Mans0399

    Jofa 375

    Hej har tänkt köpa en jofa 375 men har lite frågor. 1. Kan man plana med 2 vuxna om man har en 6 hk fyrtakt. 2. Är den stabil. 3. Är det dubbelskrov. 4. Väger den mycket för sin storlek. 5. Bra saker att veta om båten och kanske lite bilder på en. Kan inte så mycket om båtar så skriv gärna så man förstår.
  3. Hej lite sent kanske men har liknande problem med min båtmotor. Så undrar om du kanske kan ha en bild på vart fjädern ska sitta då jag inte hittade en på min motor.
  4. Hej har kollat termostaten och den funkar just nu kör jag utan medans jag felsöker
  5. Hej har en evinrude 15 hk 1985 som tappar kylning. När man har motorn så långt ner som möjligt kyller den men när man höjer den tappar den kylning. Kan även köra sakta så kyller den men inte vid högre hastigheter. Impeller är nytt och jag kan inte hitta några läckage förutom vid kyllarlimpan där det kommer små vattenbublor.
×
×
  • Skapa nytt...