Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Bjorboholm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Bjorboholm

  1. Tack för svaren, jag skall försöka ge mig på att lösa detta! Men relät (nr.14) i elschemat verkar vara en ”kapslad”box, dvs går inte att öppna.....för jag tänker att det skulle kunna finnas 2 reläer (Upp o Ner) varav ett är trasigt i boxen. Men å andra sidan säljs ju box 14 som en enhet och inte med extra reläer som kan bytas ut....så kan ju vara att jag är helt ute och cyklar nu ?
  2. Om jag kollar utifrån serienumret borde det vara årsmodell 2007, och modellbeteckning DF90TLK7/DF90TXK7. Hittande följande ”sprängskiss”, känner igen dessa delar och det är Nr. 6 som jag hör ”klickar” när jag tiltar uppåt men helt tyst vid tilt nedåt. Men det är en massa andra delar här som skulle kunna vara problemet kanske....
  3. Hej, Har identifierat ett (1) relä i motorn som verkar sköta tiltmotorn, kan relät vara trasigt på ett sådant sätt att enbart ett läge fungerar ( kan höja, inte sänka)? Att tilta uppåt fungerar både från gasreglaget och från motorn. Har någon haft ett liknande problem, kan det vara ett annat problem än relät?
×
×
  • Skapa nytt...