Jump to content
Monday 22 July 2024

RydsRydo

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RydsRydo

 • Rank
  Landkrabba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pm:a din mail-adress så skickar jag pdf:en. Dock är den på engelska och samma som går att hitta på länken ovan.
 2. Hittade verkstadshandboken på länken ovan. Dock på engelska. Har du den på svenska eller om det är någon annan typ av handbok tar jag tacksamt emot den! Skickar adressen i pm!
 3. Fantastiskt! Har läst in mig på 270T nu och känner mig mycket lugnare. Stort tack för hjälpen! Känns tryggt att veta att det finns mängder av kompetens här för något säger mig att jag kommer behöva lära mig en hel del olika saker nu
 4. Precis köpt min första motorbåt i tron om att det var en Volvo AQ130 med 270-drev på. Efter att ha krånglat en del med att demontera drevet för att byta bälgar har jag insett att det inte rör sig om ett 270-drev utan möjligen 250. Förutom de vanliga upphängningstapparna som ska drivas ut för att få av drevet fanns nämligen två tappar till längre in och ovanför som var fästa i en gaffel som utgör lyftanordningen. Då dessa sitter bakom styrkåpan krävdes det en del pill för att få ur dem och jag börjar därför känna mig svettig över hur jag ska få dit dem igen. Det finns inte en chans i världen att jag ska komma åt med händerna där inne med resten av drevet på plats. Är det någon som har tips om hur jag bör gå till väga? Finns det någon som sitter på en instruktionsbok eller verkstadshandbok för 250-drev så jag kan bekräfta att det är ett sådant det rör sig om? Har förstått att 250 är rätt ovanliga och det enda jag kan hitta när jag googlar är att handböcker går att köpa från volvo penta men jag vill gärna veta att det är rätt innan jag slänger iväg 400 spänn på det.
×
×
 • Create New...