Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Sebbsis

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Sebbsis

  • Placering
    Landkrabba
  1. En timme från Örebro, kan hända att det finns någon med en hjullastare i närheten men tänkte ifall man inte kan få tag på en!
  2. Hej tack för svar! Jag får ta och åka ut och kika lite på iläggningsplatser här omkring och se hur det ser ut! Tack för välkommnandet! Ska bli riktigt spännande att börja med segling, det verkar som en liten utmaning men också som en riktigt härlig hobby! Tack för ditt svar! Nu känner man sig lite dum faktist att man inte tänkt på att ha rep/talja kopplat sista biten i vattnet, jag har suttit och klurat på detta i flera dagar nu, men äntligen så har jag en trovärdig lösning på detta!
  3. Hej på er! Jag har tänkt att införskaffa mig en Stortriss MK2 inom kort och börja min resa med segling! Jag har därför några funderingar angående just sjösättning av sådan båt. Vi bor inte så supernära någon slags hamn eller har tillgång till kranar etc så jag undrar om det är möjligt att sjösätta stortrissen med bil och kärran som hör till? Själv så tycker jag att det verkar lite halvdant då det ser ut som att båten och kärran måste ner under vattnet ungefär lika djupt som bilen är hög haha. Jag har googlat och youtubar men hittar inte en ända video eller något med någon som sjösätter en Stortrissen i huvudtaget. så min fråga är, är det möjligt att sjösätta den med bil och kärra eller MÅSTE man lyfta ner båten i vattnet? :) Mvh!
×
×
  • Skapa nytt...