Jump to content
Monday 30 January 2023

Fricke

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fricke

 • Rank
  Landkrabba
 1. Fricke

  Mercury EFI

  Tycker det låter väldigt troligt att någon kabel/kablar i stammen till motorn är skadade. Med tanke på att det händer när du tiltar och får byta säkring då, mitt tips är att kolla där.
 2. Hej och tack så mycket. Okej lite orolig att just Askeladden är platt i skrovet för sido stabilitets egenskaper och därför tappar i förmågan att ta lite sjö, jag kan ha väldigt fel, men har ägt en Askeladden 435 och den gjorde väldiga hopp i svall och vågor men var väldigt sido stabil. vi har haft en Bella 470 och den var natt och dag jämfört med Askeladden. vi har 2 hundar + lite packning när vi är ute, så behöver inga utrymmen för fiske eller vattensport, men mycket utrymme är ju aldrig fel så klart. yes motor är ett prio, siktar på en 4-T i bra skick, i dag äger vi en Champion med en Suzuki DF70, men frun åker mycket själv så en öppnare planlösning och lättare båt är tanken.
 3. Hej. Vi är i byttes taget och funderar nu på att införskaffa en Yamarin 4730 i huvudsak eller en Askeladden 475 fighter/freestyle. men innan vi åker och klämmer och känner, vore det bra att kunna läsa något real life test om dessa båtar, vi har haft en del båtar och jag vill inte ha en båt i gen som beter sig som en kastad macka på havet (ett skrov som inte skär små vågor ens) vet att det blir så i och med längd och vikt, men vissa är ju bättre och sämre på olika saker. mvh Fredrik
×
×
 • Create New...