Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Sjobygg

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Sjobygg

  • Placering
    Landkrabba
  1. Inköpt en 80 tals hyttbåt i helgen! Det ända ägaren visste var att den är från 80 talet och snurran från 90 tal. Vissa har sagt finskt bygge men ingen vet. Nån som vet?
  2. Tack för tips! Mycket riktigt så var ventilen dålig och väntar nu på leverans av den och hoppas problemet löser sig. Håller tummarna nu är det löser sig!
  3. Absolut fortsätter imorgon och kollar vidare. Anoderna är ok och de såg bra ut det man såg. Och kylning får den ju så enligt strålen. Det konstiga när vi kopplade upp oss idag på dator när vi körde var att . Ena gången visade styrbordsidan hög temp och babordsidan var ok. Nästa sväng var det tvärtom. De skiftar temp på babor och styrbord.
  4. Har ett märkligt fel på min suzuki utomborare 200hk från 2012. När man ökar varvtal med växel i till ca 1600 och över så tjuter summern och temp symbol tänds. Stänger man av motorn då och startar igen försvinner varningen och återkommer igen när man ökar belastningen. Motorn kan gå på tomgång en hel arbetsdag utan problem. Kylvattnet kommer fint i strålen hela tiden. Termostaterna är bytta och impellern också men felet kvarstår. Nån som har en ide?
×
×
  • Skapa nytt...