Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Anna75

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Anna75

  • Placering
    Kadett
  1. Verkar som summern är i sin ordning men då återstår följande; - när jag kopplade på lila så började dosan på bilden, eller ev något närliggande, ryka och lukta bränt? Slog snabbt av för att inte bränna sönder nåt och därför inte 100 att det var dosan på bilden. - de beige/blå som skickar 12V ser inte ut som de blå på summern. De är lite ljusare blå rand på, och lite bredare rand. Summersladden är tunn mörkblå rand på.
  2. Funktion på plastdetaljer på bilden (17461A10)?
  3. Skrev nyss att jag gör nytt försök men upptäcker vid närmare koll att varningssummern är kopplad på lila! (Nästa motor köper jag ny, då detta är andra beg utombordaren som verkar vara el-klåp med och marinelektronik är inte min starkaste gren...)
  4. Tack guestsson! Hade hittat både den länken samt satsade på lila, men svag doft av bränt fick mig att panikavbryta! Och ja, beige/blå var en bättre beskrivning. Men då gör jag nytt försök 🙂
  5. Äntligen ny motor till båten (förhoppningsvis en som fungerar bättre än den förra...)! Tveksam över vilken kabel som ska kopplas till instrumentpanelen dock, någon som vet? Lila eller blå/brun? Eller inte alls någon av dom...? Hittar ingen bra info när jag googlar så om någon har ett elschema, utöver ett säkert svar på frågan, så tas det tacksamt emot! Tack på förhand! /Anna (ev kan inlägget ha hamnat i fel grupp, krånglade första gången jag skulle lägga upp det)
×
×
  • Skapa nytt...