Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

spantadeKarro

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av spantadeKarro

  1. Tack för alla svar Förstår att man inte kan skriva sig på själva båtens adress utan det får väl bli marinans eller någon annanstans. Ska efterforska lite.
  2. Hej! Undrar om det finns någon hamn i Stockholm/Stockholmstrakterna som tillåter att man bor i sin båt? Jag mejlade Pampas Marina och frågade men de tillät det ej eftersom de platser som de hade ämnade för det redan var upptagna.
  3. Tack för alla svar det blir nog att skapa en egen tråd om ämnet!
  4. Sant! Vindö 32 har jag sneglat på några gånger då jag tycker den är så vacker också..
  5. hmm ja det är väl mest att jag har kännt att långkölad är bra när man går på grund... men ja egentligen behöver den väl inte vara långkölad om det är "rätt" båt.
  6. Skulle gärna vilja att jag kan lära mig segla bättre med den. Dvs att den klarar lite hårdare sjö, gärna långkölad och att två personer kan sova bekvämt Gärna så att man kan segla några veckor med den på sommaren. Billig är under 40k , så det är ju väldigt litet utbud då. Egentligen spelar väl inte storleken någon större roll förutom att båtplats blir dyrare, men kanske runt 30 fot känns lagom.
  7. Intressant tråd! Hijackar tråden lite. Jag har kollat blocket nu i ett och ett halvt år efter en liten segelbåt. Vilken båtmodell från 70-talet rekommenderar ni? Har inte så stor budget då jag studerar och jobbar men längtar efter att segla igen. (Har seglat (ganska) mycket innan lite jeanneau, gammal gaffelrigg etc).
×
×
  • Skapa nytt...