Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Sasssa

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Sasssa

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för Länken!! Jag hade hoppats på att det skulle finnas en färdig teaksats just för min båtmodell att beställa från Bella, men det verkar inte finnas (endast i samband med båtköp). Men jag har begärt en offert och väntar ivrigt på svar. 👍
  2. Se där ja! Jag kollar. TACK!
  3. Hej Pseudonym! Jag bor på Åland... i Mariehamn närmare bestämt. 😄 Min förhoppning var att det skulle finnas ett färdigt set att beställa just till Bella 621DC. Det borde ju finnas eftersom det går att välja teakpaket (eller välja bort) när man köper en ny båt. Eller har jag helt missförstått!? Hjälp med att få det på plats kan jag få här på ön. Flexiteak är jag dåligt insatt i. Kanske borde lägga lite tid på att läsa på. Är det något du skulle rekommendera? En fördel torde ju vara prislappen iaf.
  4. Sasssa

    Teakdäck

    Hej Nu under hösten köpte jag min första motorbåt. Det blev en Bella 621DC som jag redan hunnit bli barnsligt förtjust i. DOCK saknar jag teak i den. Just nu är där en matta. Jag har sökt överallt jag kan komma på efter möjlighet att i efterhand beställa teakpaket och få det installerat. Hittar ingen som helst information om detta. Någon som vet?
×
×
  • Skapa nytt...