Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

IID00174828

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av IID00174828

  1. Reglaget vid hand bortkopplat o testat. Vajer för sig ska bytas. Försöker få propeller att snurra åt endera håll med att ställa backslag i neutral lr back utan att få effekt. Kanske jag förklarar dåligt. Ge upp försök?
  2. Läst manualen och blev mer förvirrad. Backslaget verkar fungera som det ska men fortfarande står propellern still. Är det jag som också är puckad???😭 ska stämma av i morgon men har ngn fler tips på ev fel?? 😢
  3. Tack för länk till manualen. Finns ngr tips på vad det kan vara för fel lr måste jag plocka ner drevet allt eftersom 😥
  4. Vajrar ska bytas men problemet sitter inte där. Så långt hade jag kommit. Sedan kom problemet. Kan inte röra den spak som normalt drar i vajern backslag. Går inte heller att röra för att hitta fram/back/neutral.
  5. Det är en volvo penta aq 130 drev aq 100. Båten är en gammal Selco 18 tror jag det var. 🙄
  6. Var ute och åkte, skulle precis lägga till vid bryggan och skulle lägga i neutral då helt plötsligt spaken, växelreglaget, var stum, gick inte att rubba mer än några cm. Har därefter sökt efter felet men verkar hopplöst. Någon har pratat om backslag, någon har sagt något om packbox och det enda jag vet är att en vajer är kass som går till växelreglaget. Fick förslaget att ta bort växelreglagevajern och se om det med den andra rörliga delen gick att få i back, neutral och så men icke sa nicke. Detta moment är stumt. Går inte att röra propeller åt något håll. Var ska jag nu leta och vad i fridens namn heter alla delar och var kan jag få tag i vad allt heter. Någon som vet?
×
×
  • Skapa nytt...