Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

ToF

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ToF

  1. Tack för det svaret. Då ska jag kolla med spårvätska att det verkligen läcker den vägen. Sedan får det bli ett vinterjobb efter hummerfisket att fixa backslaget. Jag får fortsätta pumpa över olja mellan motor och backslaget så länge ....
  2. Det bör således vara fullt möjligt att det kan läcka från backslaget ini motorn?
  3. Ska kolla upp det imorgon. Det är ju värdefullt att kunna lokalisera felet utan att göra onödigt arbete.
  4. Det finns väl inget separat utrymme mellan motor och backslag? ”Väggen” sitter väl i backslaget, dvs man måste tömma motorn på olja m man monterar av backslaget. Frågeställningen är om det kan läcka olja från backslaget in i motorn? Borde inte oljetrycket hindra det? Det är kanske bara en tillfällighet att oljenivån sjunker i backslaget när den stiger i motorn. Problemet är kanske istället att diesel läcker ini motoroljan?
  5. Hej Jag har problem med oljenivån i både motor och backslag. Det sjunker i backslaget och stiger i motorn. Borde inte oljetrycket göra tvärt om om någon packbox är dålig? Eller är det troligare att det läcker in diesel i motoroljan och att backslaget läcker ut? På ett par fisketurer får jag pumpa över olja från motorn till backslaget. Oljan ser ok ut och motorn går bra med ok oljetryck.
×
×
  • Skapa nytt...