Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

MAWIMAWI

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MAWIMAWI

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack! Ska kika på den 😊 det är ganska skyddat i en vik i sjön.
  2. Ser riktigt fint ut, båda utsikten och förtöjningen 😁 tack för tipsen!
  3. Bra input! Det är såklart inte så kul, tyvärr är bottnen hos oss ganska lerig och mossig 😁 så det är ju inte att föredra då!
  4. Tack för tipsen! Vi hade tänkt att göra något ”mjukt” på bryggan men det är väl som ett komplement mer va? Tänker att den ligger och slår emot om man inte förankrat den en bit ut? 🧐
  5. Fantastiskt! Tack, skissen var superbra och även beskrivningen tydlig! Uppskattar verkligen hjälpen 😊
  6. Hej! Har tidigare fått bra hjälp här inför båtköp så jag chansar här igen. Vi har precis köpt en sommarstuga med sjötomt och egen brygga. Vi har en mindre motorbåt som är cirka 5 meter. Vi ska nu ta dit henne men är rädda att hon ska slås sönder mot bryggan om man bara har fendrar. Vi har aldrig haft båtplats tidigare och har haft båten i en lokal och lagt i henne bara. Därför är vi helt vilse i detta. Hur har ni förankrat på ett säkert sätt till bryggan? Ska man ha y-bom? Tack! 😊
  7. Åh nej, vilken otrevlig upplevelse Tur att han vågade sig i båten sen igen! Min sambo har haft en ribbåt som gick ganska fort, det var precis i början av vårt förhållande så jag åkte bara med ett par gånger och jag tror inte att han hade den särskilt länge heller. Men då hade vi med oss både hund och barn och det gick bra. Sonen är nu 9 år och älskar när det går fort, hunden kanske får följa med på lugna turer! Tack för att du delade med dig!
  8. Då gör vi det och ser vad som händer nästa säsong, kanske man hittar något annat, men då har vi eventuellt en säkrad plats. Vi har också tittat lite på andrahands, det är ju inte helt fel!
  9. Okej, bra att veta för blocket har ju ett sökfilter med båtens längd. Hade ingen aning om vad jag skulle välja, men det låter ju som att ni är eniga i att den bör vara över 6 meter. Det låter ju bra, googlade lite och det verkar vara en enkel båt vilket kanske är en bra första båt som du skriver. Nja, jag tror faktiskt inte att några övernattningar skulle bli av;)
  10. Ja, jag försöker att titta på båtar som redan har detta installerat. Det var ju ett himla bra tips!
  11. Vi kan ingenting om skärgården, så vet inte vilka delar vi vill åka i. Det får vi nog utforska och känna efter när vi väl har båten, haha! Men då låter det som att det kan vara bra att börja i Björlanda och sen utforska lite vart vi skulle vilja ha plats när vi har koll på läget!
  12. Tack för länken! Hade ingen aning om hur galet långa kötider som finns. Men då finns det säkert alternativ på blocket under tiden som man står i kö på Grefab!
  13. Nej absolut inte, vi är tacksamma för alla frågor Det är ju precis detta vi efterfrågade! Men vi bör egentligen ta reda på vart vi skulle kunna få båtplats till en början då?
  14. Ja, jag börjar förstå det. Jag tänkte att om vi hittar båten så löser sig allt annat men vi får börja i andra änden tack!
  15. Tack för tipset! Den såg jättefin ut bra att den är bränslesnål, det är ett plus! Köpte ni den ny?
×
×
  • Skapa nytt...