Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

clasvardstedt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om clasvardstedt

  • Placering
    Kadett
  1. En glimrande arbetsbeskrivning @guestsson Tack! Hoppas detta hjälper fler än mig i detta forum.
  2. Ursäkta frånvaron @guestsson men jag reste iväg! Jag har varken hydraulstyrning eller hydrauliskatrimplan. Motorn står både nedfälld och uppfälld.
  3. Tack, detta skall absolut undersökas. Start tack för era inlägg @guestsson & @farn
  4. Jag har inte tiltat motorn denna säsong @farn . Kan hydraulolja ändå hitta vägen dit om något är inkorrekt och är den röd? Tack för ditt engagemang!
  5. @farn Den är servad regelbundet och självklart är problemet påtalat men den har alltid varit ren och fin. Det är som om läckaget är beroende av motorvärmen då viskositeten förändras. Ja, det är riktigt @guestsson
  6. Tack för kommentaren. Ett tips hade varit roligare! Jag är inte säker på att det är 100% ren olja men högst sannolikt ! Skulle minsta droppen av bensin blanda sig så... Kanske olja från hydraulen. Någon som varit med om det?
  7. Har under flera år letat efter problemet till vattenspegeln runt min Mercury 50 EFI. Se bild. Den ligger där vid kallstart och ny finns direkt när jag kommit fram. Har plockat isär kåpor och funnit dem fina, det är torrt vid motor- och tankanslutning. Nivåerna är heller aldrig kritiska så det handlar inte om några mängder. Har du en kvalificerad gissning är du varmt välkommen! Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...