Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Mrkabe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Mrkabe

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nu är den borta! Hade jag varit snabb så hade jag säkert fått en kalas båt! Den såg riktigt fin ut. Okej då ska jag kolla på en aning större båt.. Var ute o gick vid Myggenäs marina idag o hittade en Bella 512. o Jag har sett en test video på den där de kommenterade att den är liten o att soffan bak hamnar lite för nära stolarna fram. O när jag såg den var det bara att hålla med. Jakten går vidare! Tack alla för alla tips hittills! Kommer ni på nått mer man ska tänka på, så skriv gärna!
  2. Vad tror ni kunniga om denna båten? https://www.blocket.se/goteborg/Askeladden_Bowrider_615_86991717.htm?ca=15&w=2 Känns ju lite fel prissättning.. Kan den ha hål i botten eller kan det vara skillsmässobåt?
  3. Blir ju mest dags turer. Bra sittkomfort vill man ju ha.
  4. Sett filmen innan. O den båten verkar vara bra! Att en DC tar bort lite plats om man ska fiska.. Mycket tänka på inför köp! fastnat lite för uttern s45. Den verkar bra. O rejäl..
  5. Tack för alla förslag. Nja tanken är väl ute o fiska o sen kanske utforska kusten (västkusten) Så en båt som tål lite vågor utan att kantra är ju inte dumt :) Motoralternativ: En tyst o billig o låg bränslekostnad. Är ju lite novis på det här med val av båt. O båtvärlden i övrigt. Tanken slog mig att en DC kanske inte är helt fel. Då nedsteget i båten kommer senare inte direkt när man klivit ombord. Kanske är lättare för mig. Vill gärna att det ska vara brett emellan handtagen/et (inte hundra på vad det egentligen heter) Så jag kan hasa mig ombord vid såna behov.. Fortsätt gärna komma med tips!
  6. Mrkabe

    Letar båt

    Hej! Ni som har koll... Har lite sug att skaffa en båt.. Kommer mest åka själv eller med några kompisar ibland. Fiska o lite så.. Vill ha en lagom båt med bra för o lätt att kliva i o ur då jag har lite problem med benen. Har tittat lite på bowrider båtar typ Bella 512. Men även styrpulpetare. Behöver inte ha sovmöjligheter. I alla fall inte som jag känner nu. Men gärna så man kan sitta under kapell ifall regnet kommer när man är ute.. Helst en båt som planar tidigt. Lite anti mot att köra en båt där fören pekar i himlen.. Prisklass nånstans runt 100.000 området, hade jag tänkt. Nån som har tips vad man ska titta på eller tänka på? Mvh Mrkabe
×
×
  • Skapa nytt...