Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

JohanB76

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av JohanB76

  1. Hej Kanske dum fråga men vill kolla så jag inte gör nåt dumt. Har dubbla mercruiser 5,7 varav den ena har dött batteri. Kan jag ta startkablar från den fungerande motorns batter som man gör med två separata bilar?? Tänker om det blir konstigt ifall de har samma jordpunkt?
  2. Fick du ordning på detta ? Har en 3.0 som beter sig på samma sätt
  3. Tror det är en sån här men hittar ingen att köpa i sverige. Tips?
  4. Min styrning glappar väldigt bakom navet. Vet dock inte vad det är för typ av styrning. Den är mekanisk. Kan det va ett kugghjul som går på en kuggstång? Var hittar jag delar för att byta ut detta Båten är Bayliner 2052 1991
  5. Ja, har mailat men blir nog svar först på måndag
  6. Ok Vad handlar det om för pengar inklusive arbete hos drevman?
  7. Den dör om jag gasar långsamt. Trycker jag till snabbt blöddrar den till och kommer sen. Kommer upp i planing men bara 25 knop. Borde gå 33-35 med 135hk. Känns som den inte riktigt varvar ur.
  8. Hur gick det med detta ? Vilken verkstad och kostnad?
  9. Har precis köpt en bayliner 2052 1991 med mercruiser 3.0. Motorn dör vid gaspådrag. Startar och går fint på tomgång. Men så fort man drar på så dör den. Kan även nämna att den har blivit svår att fylla med bränsle så funderar på om luftslangen till tanken är täppt. Kan detta höra ihop? Eller är bränslefilter en trolig orsak? Båten har stått en säsong med tom tank.
  10. Har precis köpt en bayliner 2052 1991 mer mercruiser 3.0 Den är extremt glapp i styrningen och den tar in vatten nånstans bakom motorn. Lokala verkstan säger styrtappen är problemet. Och att man måste byta hela skölden där bara delen kostar 30.000 Finns nåt enklare billigare alternativ ? Tips på verkstad som hjälpt er med detta?
×
×
  • Skapa nytt...