Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

SMachnow

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om SMachnow

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Så här fick det bli, väljer att inte sjösätta i år. under vattenlinjen: Köpte topcoat som jag målar några lager och slipar något så när fint och målar över med bottenfärg. Enligt råd så behöver jag inte tänka på att den är i norskt saltvatten ett par veckor om år. Över vattenlinjen: Lagar med gelcoatspackel slipar ock polerar.
  2. Ok, Här fick.man ju inget svar. Vi provar så här då. Kan man bara måla över det som är under vatten med en bra bottenfärg?
  3. Hejsan! Fyra snabba frågor, se bilderna, skadan under vattenlinjen är ca 10 cm, den ovanför ca 30 cm Ingen av skadorna är genomgående. 1. Så pass stor skada under vattenlinjen epoxy eller gelcoat-spackel? 2. Misstänker att den över vattenlinjen som är ca 3*30 cm kan lagas med gelcoat-spackel? 3. Båten kommer att ligga i sötvatten förutom 1-2 veckor per år då vi tänkte ha den i trondheimsfjorden, bör vi ta hänsyn till det då vi väljer bottenfärg? 4. Bör vi tänka på något annat då vi flyttar den mellan söt- och saltvatten? Den har sjövattenkyld inombordare (VP MB10A) Tack på förhand! //Stefan P.S Flyttade denna fråga från ett annat ämne.
×
×
  • Skapa nytt...