Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

simonfalun

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om simonfalun

  • Placering
    Landkrabba

Contact Methods

  • Webb
    https://sieri.se

Profile Information

  • Plats
    Falun

Mina båtar

  • Båtens namn
    Bayliner 2152 Capri Cuddy -89
  • Bild

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Skönt att få igång båten iallafall! Och när man väl är ute så glömmer man allt skit som varit 😁 Men i mitt fall så har jag inte de pengarna att lägga på reparation av båten, så det går inte. Å andra sidan så är jag både snål och enbis, så jag hade inte lagt de pengarna oavsett Jag har en Mercruiser-limpa som passar emot toppen, problemet är bara att den inte passar emot knäet. Och även om jag skulle ha tillhörande knä så skulle inte det passa i nästa del. Så jag funderar på att bygga en adapter för att få mitt OMC-knä att passa emot Mercruiser-limpan.
  2. Jag hittade denna när jag letade runt, men jag vet inte ifall jag vågar beställa: https://www.nxtrakt.com/barr-omc1984054-omc-4-cylinder-exhaust-manifold-984054-p-113586.html 96 dollar känns för bra för att vara sant 😂 Edit: Vid en närmare eftertanke kommer jag INTE att beställa därifrån! Hemsidan är 29dagar gammal, har bytt server en gång under den tiden och är registrerad på ett företag som skyddar de som inte vill visa vem som äger en hemsida..
  3. Halloj, Vad jag kan se på bilderna ser det ut att vara en OMC-motor med ventilkåpa ifrån Mercruiser. Jag har för mig att Mercruiser använder ett annat motorfäste, och ditt är identiskt med mitt. Motorn är i grunden från Chevrolet och har använts av bland andra Mercruiser, OMC och Penta. Dock användes den aldrig i 3-litersutförande av Chevrolet själva utan då hade den 2.5liter. Chevrolet kallar den 181 (kubiktum). Säg gärna till ifall du hittar en avgaslimpa till vettigt pris, jag letar själv. Jag tycker 6000kr är för mycket pengar, då ger jag mig hellre på att laga det jag har som läcker in vatten i en avgaskanal. Det är iallafall korrekt att din avgaslimpa är en 984054, googlar du det i kombination med OMC så hittar du rätt många sidor, dock ingen under 5700kr /Simon
×
×
  • Skapa nytt...