Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Ante79

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Ante79

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Badbryggan på min gamla pärla ser inte så rolig ut längre. Ska slipa bort allt gammal lack eller vad nu det är på den och sen göra en ny behandling. Vad är det för produkter jag behöver för att få till ett bra resultat. Räcker det med linolja eller måste till några "fancy" produkter med fräna namn? Och är det nån som kan se vad det är för träslag? Tack på förhand.
  2. Har en Four winns 215 sundowner som kapellet är riktigt dålig på. Funderar på att bara sy ett enkelt hamnkapell. Det är nått som man egentligen kanske skulle fixa själv, men vad tror ni ett sånt skulle kosta om man låter proffs göra det. Ett vanligt hamnkapell med tryckknappar.
  3. Sorry, jag som är okunnig. Har en aq130 och ett 280 drev.
  4. Är det slangen man ser om man hissar upp drevet som man ska skruva lös om man ska suga in via backslaget
  5. Tackar för alla svar👍 Då behöver jag inte vara orolig😀
  6. Som nybliven båtägare och total nybörjare så undrar jag om det ska "smälla" i drevet när man går från friläge till fram resp back. Motorn är en AQ130 och drevet 280 som sagt. Tycker det smäller onödigt hårt, går det justera eller är det bara till att börja leta nytt drev?
  7. Vi köpte en Monark 585 family i början av säsongen och är väldigt nöjda med den. Bra å billig första båt enligt mig.
  8. Hej hopp alla glada båt entusiaster! Har länge velat haft en båt men inte haft möjligheten. Men igår hände det! Köpte mig en gammal Monark 585 family -81. Båten och motorn verkar vara i bra skick, startar lätt och går fint. Men som nybörjare har man ju noll koll egentligen men jag hoppas att jag inte köpt grisen o säcken. Har ett par frågor och flera lär det ju bli:) På förarpanelen sitter det en knapp för att kunna höjja/ sänka drevet, brevid knappen sitter en lampa som släcks när man sänkt ner drevet i botten, men sen tänds lampan igen och lyser hela tiden. Är det normalt och ska det vara så? Sen finns det två knappar som man kan styra två klaffar som sitter nere vid vatten ytan på varje sida av aktern, man kan styra dom var för sig. När och hur andvänder man dom? Och i vilket läge ska dom vara i när dom inte andvänds? Säkert dumma frågor men vi är alla nybörjare nångång:)
×
×
  • Skapa nytt...