Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Holmedal

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Holmedal

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för alla förslag. Ja, luftnippel är öppen. Jag tror ju att motorn får för mycket bensin eller för lite luft. Och att detta beror på något mekaniskt som att en port, reglage eller munstycke som helt plötsligt öppnar. Körde 35 min i helgen och det släppte inte på hela tiden utom en gång i ca 2 sek så det blev ju inget. Men motorn liksom ville igång men det gick inte. En annan dag när det släppte och gick bra körde jag ca 10 min och drog ner gasen själv då hände något och det gick bara på halvfart igen tills jag kom hem. Så det verkar ju inte vara riktigt värmeberoende heller. Allt detta händer av sig självt med konstant fullgas eller 3/4 pådrag för den skull också.
  2. Första svaret: Motor från 2006. 2-takt med oljeblandad bensin. Motor styrs med gashandtag på nedfällbar arm på motorn.
  3. Båtmotor Yamaha 9,9 Startar alltid direkt men går på halvfart 15-20 min eller mer. Efter vila 1-2 tim startar motorn direkt och går på halvfart 5-10 min och sen verkar nåt släppa, då planar båten ut som den ska och varvar normalt. Detta utan att gasreglaget har ändrats. Har ny bensin och ny bränslepumpslang men det har inte ändrat nånting. När motorn går bra kan den gå länge men släpper jag ner varvet kan det slå till och gå endast på halvfart igen. Nånting ändrar sig av sig självt men vad?
×
×
  • Skapa nytt...