Jump to content
Sunday 26 May 2024

Slingshot

Medlemmar
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Slingshot

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hur ser marknaden ut just nu för köpare och säljare avseende begagnat, tycker ni?
 2. Verkar ta emot men inte sända på NMEA(?)
 3. Om man har följande vy, vad är det troliga problemet med plottern?
 4. Jag tänkte höra om någon har någon koll på möjliga autopiloter till en Linjett 32, med rorkult. Jag tänker på sådana som kan integreras via NMEA etc. Har sett att det finns enklare modeller som man sätter på rorkulten, men går det även att montera autopilot mot roderstocken (linear)?
 5. Hej någon som har koll på vad ex vis Beta Marines minsta paralellhybridmotorer kostar? Eller liknande? tack!
 6. Nu även vinsch och avlastare på plats. Fin liten vinsch för de pengarna. Fick höja upp grejerna ca 60 mm för att det skulle fungera, hade en urgammal bit fin-trä liggandes som fick bli distansblock.
 7. Får inte till att lägga upp bilderna, de är över 1.95MB...
 8. Har satt storskotstalja, kick, cunningham och akterstagssträckare. Fick en Lewmar 16 för 300kr i bra skick så det blir en vinsch också, var svårt att hoppa över till det priset.
 9. Har skaffat två fiolblock plus ett enkelblock till kicken (blir 1:8 om jag räknat rätt)
 10. Tackar! har fått tag på en begagnad treskuren (1:6) 57 mm harken storskotstalja.
 11. Just nu finns inga vinschar på rufftaket heller, är de nödvändiga / mycket förenklande? har bara erfarenhet av att segla en betydligt större båt... Har inget mot att mecka
 12. Har köpt en Hurley 18 som behöver storskotstalja, kicktalja, cunningham, akterstagssträckare, uthal, rev, storfallslösning Ska segla själv och vill dra ner allt i sittbrunnen. Vill inte heller slita och dra så mycket, utan segla/trimma hyfsat bekvämt, vill kunna trimma själv utan att hoppa runt för mycket eller att passagerarna ska behöva göra det. Vilken utväxling och vilka lösningar hade ni föredragit? Finns inget på båten just nu i form av block etc för ovanstående. Sitter hyfsat ny skotbänk. Sitter två nya Harken-winschar. Förseglet sitter på rulle. https://sailboatdata.com/sailboat/hurley-18
×
×
 • Create New...