Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

JonasRydh

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JonasRydh

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack alla för ert engagemang. Fantastiskt att man kan få hjälp på detta sätt när man själv inget begriper om motorer Ska ut till båten på torsdag och försöka rensa rest och se om det blir bättre.
  2. Jag har inte gjort detta och vet inte heller när det gjordes senast. Men om det hade varit impellern så hade det väl inte kommit upp kylvatten alls i motorn?
  3. Hej, Motorn är en Yamaha F60 årsmodell 2000. Igår em på väg hem efter en längre tur på havet upptäckte jag att det inte kommer något vatten från skvaller-röret (endast droppar lite). Åkte då hemåt direkt (ca 1h i 6 knop) Det kommer dock en stråle med vatten (varmt) från ett rör ca 10-15cm under motorkåpan. Inga larm för att motorn är överhettad har utlösts. Motorblocket är varmt men inte så att man bränner sig. Har försökt att pilla med en ståltråd men det löste inte problemet. Ska testa att ta bort slangen och göra rent den också. Mina frågor: 1. Finns det några andra knep man kan prova själv? Göra rent insuget? 2. Får motorn tillräckligt med kylning så den inte verkar bli överhettad? Hade tänkt åka ut på havet idag igen (man får ju passa på när det äntligen är varmt:)) men frågan är om man törs det???
×
×
  • Skapa nytt...