Jump to content
Monday 06 February 2023

Wilma0812

Medlemmar
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wilma0812

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uppdaterar min fråga med budgetinfo: söker alltså förslag på motorbåt med tre sovkabiner på en budget mellan 1-2 milj kr. Mvh Maria
 2. Hej Har idag en motorbåt med två kabiner (för - och akterruff). I takt med att barnen blir större önskas ”egen” ruff. Söker nu förslag på motorbåt med tre sovkabiner / Maria
 3. Har två frågor som jag hoppas få svar på av er: - Hur får jag enklast bort rost på tex badstegen och runt fästen? (Plastbåt) - Vissa nätter (beroende på brygga och vindar såklart) gnisslar tamparna obönhörligen. Era bästa tips mot detta? (Prövat lägga disktrasa emellan men hjälper föga) Tack!
 4. Har en blyad lina i ankarspelet som blivit lite sliten. Rengjort den i helgen och det blev mkt bättre men den är ”torr”, stum och lite uppruggad vilket gör att den inte matar ut så bra. Funderar på om man skulle kunna smörja den? Någon som har ett tips som är värt att testa innan jag köper ny för 3000kr. Maria
 5. Hej! Ytterligare en fråga till er Yamarin 76-ägare: Hur är det med förvaring? Finns det förvaringsmöjligheter under sofforna? Var försvarar ni tex kaffekoppar o dyl?
 6. Hej! Är det någon som vet måttet på midcabin? Bredd/längd? Mvh Maria
 7. Det är en insprutningsmotor... börjar ”rycka” vid lägre fart, lägre varvtal. Sen dör den...
 8. Gelis... det är en 4-taktare... Vet du något då?
 9. Rubenjames högst oklart om den är servad. Vi har tyvärr gjort misstaget att köpa en beg båt/motor utan att fråga säljaren om papper på ev arbeten. Han påstår att den är servad löpande men vi tvivlar nu...
 10. kmz tack för snabbt svar! Vi har också funderat på det men vi kan väldigt lite om motorer... Låter som om det kan vara enkelt avhjälpt om vi har tur då?! Om man målar fan på väggen- vad kan det vara då?
 11. Problem med utombordaren. En Mercury 50 HK fr 99. Går fint på högre fart men då vi går på låg gas eller lägger i friläge tex vid tilläggning dör motorn. Startar fint igen men dör åter... Vad kan vara problemet? Hur pass svårt och dyrt tror ni det är att åtgärda? Tack på förhand!
 12. Hej! Min man har seglarvana men inte jag. Vi har två barn 7 och 11 år. Vi har motorbåt sedan några år men funderar på att konvertera! Ge oss tips på lämplig båt för oss, i prisklass upp mot 250’ kr. Vad bör vi titta efter? Vad förenklar tillvaron, vad bör man ej missa osv. Själv har jag önskemål om bra sittbrunn med sittbrunnskapell (och massa annat såklart). Tipsa gärna om modeller, samt tilbehör/utrustning osv! Tack! Trevlig midsommar.
 13. Ja precis, den känns inte som en båt man ligger ute med en vecka.
 14. Vi sålde vår Aquador 23 HT från 2006 pga fukt innanför skrovet och strul med marinan som sålde. Vi vill inte köpa ny Aquador eftersom fuktproblemet är ett relativt vanlig problem.. Vi söker motsvarighet till båten= HT, snabbgående osv. Kan ev tänka oss ngt större. Budget max 600’. Har ni förslag?
 15. Hej, En båt vi är intresserade av saknar värmare. I vår förra båt hade vi Wallas-värmare och det var väldigt skönt att värma upp ett tag innan man skulle gå och lägga sig. Någon som har en aning om pris för att få ett sådant jobb utfört? Mellan tummen och pekfingret?
×
×
 • Create New...