Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Darefelt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Darefelt

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Vi har en Maxi där vi tog bort ett gammalt teakdäck och la ett nytt Flexiteek däck totalt 6,7m2 och det kostade ca: 30.000kr ink lim. Vi tog hjälp med malningen men valde att montera själva. Med facit i hand skulle jag velat haft med någon med som monterat en så stor panel ( hela båten en panel). En stor nackdel tycker jag är att det alltid ser smutsigt ut, vi valde en ganska ljus nyans. Om jag skulle få frågan om att göra likadant på en annan båt skulle svaret bli nej!
  2. Darefelt

    Masterflush 8112

    Dags att fråga proffsen igen 😉 Jag har köpt en Masterflush 8112. Den ska få vatten till spolningen från tryckvattenpumpen. Problemet är att jag är ganska kass på el och framförallt elschema’n. Så min fråga är: hur ska den kopplas in? kablarna från ”toastolen” är röd svart vit grön spolpanelen Orange grön röd Jag har ingen nivåvakt eller tankmätare.
  3. Tack för svar! Det jag klurar på är hur jag kopplar in nmea på port 6 i servern. På de nyare servarna står det klart och tydligt ”nmea in + och -” och ” nmea ut + och -” här tycker jag det är lite otydligt hur jag ska koppla. Letat på nätet efter en manual men hittar ingen..
  4. Jag har fått ta över lite gamla Nexus instrument. Fråga 1: Hur kopplar jag ihop min Garmin 720 plotter via nmea till servern? fråga 2: Jag har ett Nexus Steer Pilot instrument, vad behövs för att den ska fungera?
×
×
  • Skapa nytt...