Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

elineks

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om elineks

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Enkäten är nu stängd, stort tack för alla svar och feedback! Den som är intresserad av resultatet från projektet, som beräknas vara färdigt i slutet av maj, får gärna kontakta mig via mejl på elineks@kth.se. Utöver den slutgiltiga produkten kommer även en rapport samt en projektmapp finnas för den som är nyfiken. Dessa kommer tyvärr vara för stora för att laddas upp på Maringuiden, men kan skickas privat till den som är nyfiken. Om du är boende i Stockholm kommer projektet att ställas ut tillsammans med övriga kandidatarbeten 15e maj på Kungliga Tekniska Högskolan. Allt gott!
  2. Hej och tack för feedback! Jag håller helt med om att jag är en hoppfull student, om vi slutade vara hoppfulla redan under våra studier skulle ju resten av livet bli lite trist 😉 Att utforma bra enkäter är klurigt och jag hoppas på att med tiden bli bättre på det, men det är ju då kommentarer från sådana som er är som nyttigast! Så tack för både enkätsvar och enkätkommentarer, ni hjälper en liten student att ta ett steg närmre mot att bli industridesigner. Allt gott!
  3. Hej! Mitt namn är Elin och jag studerar Design och Produktframtagning på Kungliga Tekniska Högskolan. Jag jobbar just nu med mitt kandidatexamensarbete där jag ska designa och utveckla en ny båtslip. Det skulle vara till stor hjälp för mitt arbete om du vill svara på några frågor om ditt båtägande och din syn på båtslipar, oavsett om du äger en båtslip eller ej. Projektet beräknas vara färdigt i slutet av maj och kommer ställas ut på KTH i Stockholm. Om du har tid och lust så klicka på länken nedan och hjälp mig med mitt arbete, där finns även kontaktuppgifter om ni har frågor. Inga personuppgifter samlas in och enskilda enkätsvar kommer endast granskas av mig och eventuellt mina handledare på KTH. Länk till enkäten: https://goo.gl/forms/XeMIa6SkeVFn4f5o1 Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...