Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

JJan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JJan

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag har en NSS2 med Navionics. Fungerar fint. Hittar dock ingen app till iPhone.... @Navionics
  2. "ALUmini propanflaska 2.7 Kg 1345:- inkl gasol" Dessa flaskor går att fylla igen, har jag fått besked om.
  3. Jo, det är en grill för altanen hemma.
  4. Haha, jo flambering vore något. Den har brännaren är inbyggd, man kör med campingflaska och det är piezotändning. Så när det är grilldags är det bara att hälla i briketter, vrida på kranen och trycka på en knapp för att tända. Fem minuter senare stänger msn av gasen och har bra glöd efter ett litet tag. Otroligt smidigt.
  5. Jag kör mest briketter eller kol. Däremot med gasoltändning vilket är mycket smidigt. Grillen är en Weber Performer. Vanlig gasolgrill används ibland om det bara ska köras lite hamburgare eller så.
  6. Funderar på en sådan här som verkar smidig: ALUmini propanflaska 2.7 Kg 1345:- inkl gasol ALUmini propan cylindrar är de minsta aluminiumflaskorna på marknaden. Den utvecklades för användning på Segelbåtar och små motorbåtar. De främsta fördelarna med aluminiumcylindrar är: den är liten, lätt, extern och intern rostfri, universell storlek för att passa i de flesta Segelbåtar, lätt att rengöra, hållbar med livslängd upp till 30 år. Flaskorna är tillverkade av högkvalitativ aluminiumlegering, vilket garanterar hög motståndskraft mot yttre påverkan, och erbjuder låg vikt, vilket gör att ALUmini gasflaskor är perfekta att använda till camping, husvagn och hantverkaresarbete. Säkerhetsventil för ALUmini cylindersventil - gok ALUmini har samma anslutning som den Europeiska butanflaskan. Gasmängd 2.7Kg Höjd265mm Gasolsort PropanØ211mm Vikt2.1Kg
  7. Är det skillnad om man kör ”vanlig” flaska eller campingflaska? Samma tryck (30 mbar) men kan flödet skilja?
  8. Just köpt en sådan. Vill också ha liten flaska. Vilken flaska och regulator är det där
×
×
  • Skapa nytt...