Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Joakm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    104
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Joakm

  • Placering
    Örlogskapten

Mina båtar

  • Bild

Senaste Profilbesöken

692 profilvisningar
  1. Hej Har en mercury 150hk 2014 efi 4-takt. Får ingen oljetemperatur eller den anger -21 * kan det vara så att man måste köpa en sensor för dena funktion? Och var sitter den? Mvh j
  2. Marindepån är båtskojare och experter på att försöka komma undan ansvar på kunders bekostnad går ej att lita på! Dem struntar helt i kunden bara de säljer båtar, man kan lika gärna handla båt på blocket med alla risker det följer för det är ingen som helst skillnad, de installerar livsfarliga el installationer och har ingen som helst tanke på att du som kund kanske avlider hamnar i sjönöd eller dylikt!
  3. Hej! Har två killar 3 och 6 år haft båt ett par säsonger, vi började med en Bella 561 Ht, perfekt för barnen att sitta under tak skyddade osv, från sol, vind, och regn! Så har man barn under 6-7år så känns det säkrare och enklare med en båt med djup sittbrunn och helst ett "krypin". Så satsa på en Dc eller Ht och satsa på en nyare motor som är pålitlig mer än själva skrovet gärna lättsåld, som Ryds, bella, yamarin uttern osv... Och en till sak är viktig för barn och det är en badbrygga så bad blir lätttillgängligt direkt från båten, båda barnen lärde sig att simma då vi bytte bellan till nuvarande med badbryggan!
  4. Möjligt, läste nog det man vill läsa;) Men jag ger Marindepån noll i trovärdighet, då de gjort de dem gjort! Visserligen är detta en gammal tråd men historik kan vara en fingervisning till hur de verkligen beter sig och agerar! Men såsom trådskaparen skriver är precis så dem har gjort i mitt fall när det kommer till att rätta till sina misstag! De är oärliga!
  5. Hej!! Jaha ni håller på och lurar fler människor ändå!
×
×
  • Skapa nytt...