Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

akromion

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om akromion

  • Placering
    Kadett
  1. Hej, jag har en fundering gällande bränslekopplingar till bensindunken (Scepter 25l). Kan jag ta vilken kopplinganslutning som helst på den från själva dunken till bränsleslangen? För i andra änden har jag redan Evinrudes koppling till motorn. Tänkte ta Suzukis bränslekoppling från dunken till slangen, går det att mixa så?
  2. Detta är en bild på tanken (inte min men den ser likvärdig ut), det är dem två svarta sladdarna som jag behöver hjälp med vart de ska?
  3. Hej, Vore tacksam ifall någon kunde hjälpa med vart de två svarta kablarna som kommer från oljetanken för VRO på en Evinrude 50hk från 1990? Den förra ägaren hade kopplat in ena till en röd varningslampa och den andra svarta sladden till tändningslåset. Vad står de två svarta kablarna från oljetanken för? Och vart ska de gå? På bilden är mitt tändningslås.
  4. Jaha ska testa det till helgen. Jag försökte leta efter en summer men hittar inte riktigt en sån del. Har du en länk till sån eller är det den röda lampan som finns kopplad på den jag har nu som är en summer?
  5. Oh, den var väldig bra förklaring. På min motor så finns det en separat oljetank som jag tror den svarta kabeln går från. Vilken ska jag koppla in den till ifall jag köper den nya tändningslåset?
  6. Jaha så på den bruna och svarta kabeln som han har tejpat är till en summer? Vet du vad den grå avkapade kabeln är till?
  7. Jaha. Den var sådär när jag öppnade själva reglaget. Hur ska jag koppla i det tändningslåset? Kan jag ersätta det befintliga låset med ett tändningslås som denna? https://www.marindemontering.se/batmotor-reservdelar/johnson-evinrude/elsystem/tandningslas-omc
  8. Hej, Har sedan förra året köpt en Evinrude VRO 50 hk som jag misstänker är från 1990 (gamla ägaren trodde att det var runt de årtalen samt att jag inte sett någon beteckning) och som jag behöver byta ett tändningslås på då den stänger av sig ibland när jag vrider tillbaka nyckeln. Det är ett gammalt universalt gasreglage som följde med som är inkopplat och tänkte höra ifall någon kan hjälpa mig att se ifall det går att köpa detta tändningslås till den?: https://www.marindemontering.se/batmotor-reservdelar/johnson-evinrude/elsystem/tandningslas-omc eller https://www.hjertmans.se/produkter/motor-tillbehor/startlas/startlas-med-nyckel?fbclid=IwAR3SQQ8R0qentNhlSqTiciWaFNWb1Kex7n5jUrfkdpTE-iEQ6k7Zpu7GJzw Skulle någon kunna förklara vad dem sladdarna jag har till mitt befintliga tändningslås står för, dvs vad alla färger representerar? Bifogar bilder på mitt nuvarande reglage med tändningslås. En av dem bilderna har jag inte kopplat in den lilaröda sladden som dock är inkopplad i den bilden som är utzoomad.' Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...