Jump to content
Saturday 25 May 2024

holetaker

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About holetaker

 • Rank
  Landkrabba
 1. Tack för bra svar. Dock tror jag du har fel ang integration med garmin. Jag har läst någonstans att nån av dom går att koppla ihop med garmin, men med ett fåtal funktioner. Kommer tyvärr inte ihåg mer än så. i övrigt har du en jäkligt bra poäng. Jag är väl bara rädd att välja fel och ångra mig efter. Det är ju den suraste känslan som finns.
 2. Ja, det har jag gjort men är väl inte riktigt nöjd med svaren. Oftast sägs det att det inte spelar nån roll utan beror mer på övrig elektronik i båten. Dvs om man har lowrance eller humminbird. Jag har garmin 🙄 Det jag är ute efter är dom olika modellernas plussidor och minussidor så man kan jämföra. Jag har googlat och sökt och kollat videos, men är fortfarande villrådig.
 3. Jag ska utrusta min linder sportsman 445 catch med en frontmonterad elmotor inför kommande års fisketurer. Men har så svårt att välja rätt motor, då det ju finns några alternativ. Dom modeller som jag kikat på är haswing cayman helmsman gps från drev.se, Minn kota terrova eller powerdrive bt 45, samt motorguide xi3 och xi5. Det är 5 modeller som alla skulle funka att driva min båt, men med olika funktioner och såklart priser. Dom funktioner jag vill ha är ankring och lättare trolling. Vill ev kunna lägga in rutter, samt ha jogfunktion vid ankring, men frågan är om det är måsten. Hur tänkte ni när ni skaffade elmotor? Ni som har elmotorer, är det några funktioner ni saknar nu.
×
×
 • Create New...