Gå till innehåll
onsdag 20 februari 2019

robinrobin1

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om robinrobin1

 • Placering
  Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. robinrobin1

  Val av motorbåt

  Eller bränsleceller typ EFOY för den delen.
 2. robinrobin1

  KAD-serien: Hur ofta byter ni remmar?

  Håller som bäst på att utföra rembyte på min 43:a, väntar på ett nytt spännhjul till multiremmen!' Är väll bara spännrullarna man momentdrar? Hur gör man med pump och generator, känsla?
 3. robinrobin1

  Dags att gå vidare 😉

  Jag tar några kort når jag är i båten nästa gång, ska in och brottas med rembyte! Håller till i Mälaren i nära anslutning till stockholms skärgård så slussar ofta ut.
 4. robinrobin1

  Dags att gå vidare 😉

  230 hk är vad jag har oxå, är väll samma grundmotor. Njae, köpte den i somras men är nöjd med båten, finns ju såklart plus och minus men skönt att kunna välja styrplats efter väder. Kan ta några kort på installation av ankarspelet nästa gång jag hälsar på båten, kanske kan hjälpa!
 5. robinrobin1

  Dags att gå vidare 😉

  Vet inte faktiskt, men kan tänka mig att det har med årsmodell att göra. Min är en -00 och har ingen dörr. Har ett Ilopower ankarspel i aktern, sitter på babors sida. Kad42 har väll samma effektuttag som kad43 va? Båten e såpass lättdriven så jag kör utan kompressor, går upp i plan utan konstigheter och jag kan ligga och köra i alla farter i princip. Väl värt att köra utan tycker jag.
 6. robinrobin1

  Dags att gå vidare 😉

  Grattis! Ett tips är att göra nytt kapell så det går hela vägen upp till targabågen, blir en jäkla skillnad med ståhöjd! Fäller aldrig kapellet utan plockar bara bort rutorna! Vad har du för motor?
 7. robinrobin1

  Dags att gå vidare 😉

  Hej! Jag har en, i nördigt bra skick dessutom. Har du köpt eller vill köpa? MVH
×

Viktig Information

Maringuiden använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan ändra dina inställningar för detta, annars räknar vi med att du godkänner detta. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Användarvillkor och GDPR policy Sekretesspolicy