Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

rydsforfan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om rydsforfan

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Klantig som jag var så stängde jag i all hast av motorn när den låg i växel. Detta resulterade i att den nu ej går att lägga tillbaka i neutral. Alltså fast i fram. Hur löser jag detta? Är enda alternativet att ta isär riggen? tack på förhand!
  2. Optimisten i mig talar kanske något mycket! Blir och köra på som det är 1 säsong till sen uppgradera till en 40-50 hästare!
  3. Hej! Har en ryds 480 s med en 30 hk 4 takt. Båten gör idag cirka 24 knop med mig i och jag hade gärna velat ha upp den nån knop. Kollat lite på att investera i en ny propeller. Först och främst, är det värt det? För det andra, hur utläser jag vad jag har idag? (På bilden står 13x26 2.00:1). Kan det stämma att stigningen är 13 och att utväxlingen är 2.00? Till sist, vad är era rekommendationer på vad jag ska göra? tack på förhand!
  4. Hej. Har en 30 hk efi 4-takt mercury från 2003 som beter sig mycket märkligt. När man sitter och puttrar så går allt jämnt och fint men när man smäller på lite så har den bra tryck i början typ max 10 sec sen slutar den att gasa och tappar kraft trots att man ligger i samma gas läge. Är det någon som vet vad detta kan bero på? Tacksam för svar!!
  5. Hallå! Kollar båt till sommaren och den kommer att gå i hav därmed lite sjö ibland. Har innan haft en uttern 4100 som är 4.10 lång och väger typ 190 kg. Hade en 30 hk 2 takt på den. Nu vill jag ha något större med fyrtakt där man kan dra lite skidor osv efter. Kollar då på denna: https://www.blocket.se/vi/84731297.htm någon som har erfarenhet av dessa båtar? Går de bra? Blir det en märkbar skillnad storleksmässigt? Vår slår ju rätt duktigt när det går minsta sjö. tack på förhand!
  6. Hallå! någon som skulle kunna hjälpa mig med vad detta är för någon modell?https://www.blocket.se/vi/83860031.htm det sitter en 75 hk motor på och kan verkligen inte hitta någon sådan modell som örnvik gjort. Jag tackar på förhand!
  7. Hoj! Kollar på att köpa ny båt och har haft ögonen på en som ser jäkligt schysst ut. Problemet som beskrivs med den är att motorn går ojämnt på tomgång, det beskrivs att den rusar. Det är en 80 hk mercury 4-t från 06 och den är servad senast förra året. Någon som vet vad felet är och hur man skulle kunna fixa det? Är det ett stort problem? //fiskaren
×
×
  • Skapa nytt...