Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Stalbat

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Stalbat

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag har blivit med en Princess 412-2 och är förstås nyfiken på om det finns någon annan i forumet som har eller har haft en likadan båt. Inte minst skulle jag gärna vilja komma över användarhandbok etc. Eller få kopiera en
  2. Stalbat

    Lodka

    Jag söker kontakt med Lodka, han har inte synts på Maringuiden på ett tag. Nån som vet hur man kan nå honom?
  3. Det verkar finnas tre alternativ, 1. ta ut tanken och laga den på riktigt. Därefter skulle inte jag plasta igen utan göra en snygg lucka som skruvas fast, av aluminium t.ex. då kommer du åt att kontrollera tanken och om det jävlas på riktigt och börjar läcka igen är det lätt att komma åt på nytt. 2 laga med silikon och laga igen när det börjar läcka. 3. Låt det vara, om vattnet som skvalpar ut rinner ner i kölskarpen är det väl bara att länspumpa bort det som inte hålls kvar.
  4. Stalbat

    Söker Lodka

    Jag hade intressanta diskussioner om mekande på gamla Penta motorer med Lodka. Han verkar tyvärr ha lämnat forumet, ser att han senast var inloggad i augusti. Nån som vet var man kan få tag på honom utanför detta forum?
  5. Du ska definitivt int värma med gas, det är stor risk att det börjar rosta efter det. Det ser inte ut att vara så kraftigt gods. Lägg bygeln i skruvstädet och spänn ihop den. Sedan kan man justera ändarna med en hammare så att de ligger platt mot masten.
×
×
  • Skapa nytt...