Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Kaptend

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Kaptend

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tusen tack Det lär se likadant ut på min båt. Det konstiga är att rejält med rök kommer ur den transparenta avluftningsslangen från tanken. Jag vet inte vad det kan bero på.
  2. Tack för svar Havskatt! Det där med elen är lurigt och känsligt som tusan. Hade problem med spisen förra säsongen pga dåligt batteri men det funkar perfekt i år med nytt batteri och solcell. Jag skruvade bort panelen och flyttade runt pluspolen till kylen som ju får el och det hjälpte inte. Försökte flytta jorden som är kopplad direkt på batteriet utan framgång. Allt ser friskt ut men värmaren är stendöd. Jag får prova att klippa jorden och sätta på en ny kabelsko men det vore skumt för det ser väldigt bra ut. Håller med om att det verkar jättefel att röken går in i stuvfacket. Röken verkar gå in i tanken och ventilera ut genom det transparenta röret som sitter med buntband runt värmarkanalen. Vart menar du att genomföringen för spisavgaser skulle sitta? Original finns ingen skorstensgenomföring. Den kommer med värmaren.
  3. Hej Yamarinvänner. Jag monterade en wallas 1800 förra säsongen som fungerade bra då. I år är den stendöd. Ser inget tecken på liv när jag trycker på panelen. Jag har kollat elanslutningarna och allt ser bra ut. Någon som har en idé vad som kan vara fel? jag undrar också över avgasutblåset för spisen som går rakt ut i lådan vid värmaren. Funderar på om det var så innan värmaren monterades? Borde man inte ansluta den till värmarens skorsten nu när jag har en? Det luktar ju rätt illa i förvaringsboxarna med röken som går ut där.
×
×
  • Skapa nytt...