Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

webkocken

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om webkocken

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Halloj! Är det någon som vet var man kan hitta skrovnumret på en Bella 450FR? Jag har skrivit till Bella Boats, men inte fått något svar. Ska man teckna en försäkring så vill de ju ha skrovnumret.
  2. Hej, Har en Yamaha 25hk fyrtakt som jag skulle behöva justera tomgången på. Någon som kan hjälpa mig med att visa på en bild var tomgångsskruven finns?
  3. Ja, typ de tips som inte fanns i tråden alls. Hade hoppats på att få något tips istället för att hämta själv som flera har påpekat. Hade jag haft möjligheten hade jag gjort det men nu var inte det möjligt.
  4. Problemet ligger i att det är 6-7 timmar enkel väg. Skulle som sagt gjort resan i helgen men plikten kallade. Denna veckan jobbar frun och jag är hemma med barnen och till helgen är det annat bokat. Men, jag lär åka ner när vi båda har semester. Tack för tipsen...
  5. Ja, den står på reggad 80-trailer.
  6. När barnen är 2 och 6 är det inget alternativ.
  7. Kärran är reggad 80-vagn. Båten väger cirka 400 kg totalt. Har ingen aning om vad trailern väger. Min tanke har varit att hämta den själv den här helgen, men fick semestern avbruten pga skogsbränderna och då sket det sig att kunna hämta den. Kommande vecka är körd den med då frun jobbar och jag är hemma med barnen, så skogsbränderna ställer till det på många sätt och vis. Försöker att hitta någon vändande transport som skulle kunna ta den. Har en budget på cirka 4000:- så därav att jag letar någon som åker hemåt med plats på en trailer eller liknande.
  8. Hej! Har en Bella 450 som står på trailer som jag skulle behöva få transporterad från Gusum (söder om Norrköping) till Sundsvall. Är det någon som har tips på åkare som inte är på tok för dyr?
  9. Hej! Har en Bella 450 som står på trailer som jag skulle behöva få transporterad från Gusum (söder om Norrköping) till Sundsvall. Är det någon som har tips på åkare som inte är på tok för dyr?
  10. hej! Är på väg att införskaffa en båt med en 25 hk Yamaha 4takt. Den har idag ingen trim/tilt och jag är sugen på att skaffa det. Men, jag googlar och har mig, men förstå inte riktigt vad det är man behöver. Det jag hittar är motorer för trim/tilt, men om man vill ha ett komplett kit med allt som behövs, var hittar jag sådana paket och vad kostar de? Finns det något bra ställe man kan hitta begagnade prylar?
×
×
  • Skapa nytt...