Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

MattiasW82

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MattiasW82

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Problemet är att jag inte alls vet hur det ska se ut, jag vet inte vad jag ska fråga efter. Har aldrig varit i kontakt med segelbåtar innan.
  2. Om man bild söker på Google ”star-cat 420 katamaran” får man bilder likt nedan. men jag förstår inte vad jag behöver för delar.
  3. Segel och bom är nya och låg i nytt emballage vid köpet. Enligt förra ägaren hade det brunnit i förrådet det förvarats i. Han beställde nytt för ca 15 år sedan men det blev aldrig använt. Jag köpte båten i höstas men har inte haft tid och möjlighet att titta mer på det förrän nu. Jag får ingen kontakt med förra ägaren, hoppas därför på hjälp här.
  4. Jag har köpt en billig katamaran star cat 420 med kompletta segel och rigg. (Trodde jag) Denna var tänkt att tjäna som kul semesterunderhållning. Delen som binder ihop bommen med masten, bomfäste tror jag det heter, saknas. Bommen syns till vänster på första bilden. Var får man lämpligast tag på denna del och vad heter den vilken typ är det? Som ni förstår av ovanstående är jag helt novis på detta. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...