Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Fredrik1976

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fredrik1976

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! har en fråga till. propeller på väg men har missat helt att jag måste ha en mutter längst ut på axeln nån som vet gänga och Strlk? Är inte nära båten.. tusen tack bästa ni!
  2. Hej! jag har inte mätt noggrant men med växel i så ser det ut som den snurrar rakt iaf jag kan foto i EM! mvh
  3. Hej igen! har lyckats hitta en propeller till mitt 80 drev, frågan är om axeln har tappat styrka då den är lite vride (går fortfarande rakt och är helt centrerad) vill inte köpa propp och sen kanske axeln går av? Vad tror ni? Sen har jag inget hål i axeln för att låsa propp heller, däremot gänga som går höger och propp vänster, räcker det?
  4. Ja jag har förstått att denna har sagt upp sig, tack för alla input av alla! Tack och jag har fått nys på ett 100 drev till bra pris som är bolt on på min.
  5. Här är en bild på mitt drev... tacksam för smarta tips
  6. Är det detta tro, ser väldigt likt ut iaf! Inte 100 lika då det sitter en liten tapp längst ut på axeln efter gängan, den har inte jag, jag har ett hål in i axeln längst fram.
  7. Hej! ja men det konstiga är att det finns inget hål i axeln som sticker ut bara gäng längst ut.
  8. Hej har en 5,95 båt med b20 motor och ett drev, igår tappade jag propellern och nu sticker bara axeln ut från växelhuset. En splines axel ca 10-15cm lång med 2cm gäng längst ut. Kan någon vänlig själ förklara vad jag behöver och hur jag vet vilka grejer jag ska försöka få tag i, är inte superkunnig men lär mig, problemet här är att jag inte är 100 hur det såg ut innan. Antar det ska var en ”raket”nos kona efter propellern. miljoner tacksam för input!!! Vill in i vattnet nu!!
×
×
  • Skapa nytt...