Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Henric1972

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Henric1972

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej ville bara kolla om någon här vet något eller i bästafall har egen erfarenhet av en båt som heter Mirakul 30? Allt är av intresse, plus som minus. Ha de gott
  2. Jag har en Ryds 550 GTS, gillar verkligen modellen men jag skulle vilja ha en lite större båt. Gärna med en liten koj under styrpulpeten, längd 630-700 båten ska ha en utombordare. Vad har ni för bra tips, har kikat på Oceanmaster 630wa och Atlantic Marine 670, dock ännu ej sett dessa live, kanske någon här som sitter på info om dessa båtar eller har tips om andra trevliga modeller. Stort tack på förhand.
  3. Hej Jag är intresserad av en Atlantic Marine 670 och tar gärna emot alla synpunkter, tankar och erfarenheter av denna båt. Har ni andra tips på en båt i liknande modell i storleken 630-700 så får ni gärna lämna även dessa, alltså WA båtar med ”kojplats”. Jag har en Ryds 550 GTS och skulle vilja byta upp mig. Tack på förhand.
  4. Kollade Yamarin 68 DC och Dokumenterat höjdmått är 1,9m från kölen. Djupgående ca. med max vikt 0,42m. Så den bör vara ca 1,48m.
  5. Marginalen för hög och lågvatten hade jag redan räknat med i de jag angav. Höjden vid normalt vatten är nog 220 men jag vill ha marginal. HR 610 CB är ungefär 145cm över vattenytan så det lär finnas många som tar sig under denna bron och därför är intressanta.
  6. Ja begränsningen i höjd över vattenlinjen beror på en bro som jag ofta kör under
  7. Söker ”den perfekta båten”, efter mina önskemål. Kom gärna med era tips och erfarenheter. Båten ska vara 6-7m och med utombordare och får inte vara högre än 180cm över vattenlinjen. Gärna en WA båt med liten koj för två vuxna. HR 610 CB har också en ”fiffig lösning” på sin koj som jag gillar. Ska finnas möjlighet att göra hel solbädd i fören, även gärna i aktern. Båt och motor inte äldre än 2010, ju nyare desto bättre. Kapell och inte bara hamnkapell, ju större desto bättre. Max priset är ca: 400000:- men billigare är ju positivt (gärna inkl. trailer). DC eller Bowrider båt funkar också men då ska förar och passagerarstolarna va bredvid varandra och ingen ”gång” i mellan. Ska finnas bord ute som ev kan sänkas ner till hel solsäng. Vask, kokplatta och toa är ett plus men inget krav. Har i dagsläget en Ryds 550 GTS och vill nu ha en lite större båt med mer användningsmöjligheter. Tacksam för era svar, ha de gott.
  8. Felet uppstod efter mindre än en timmes körning. Du utgick vi från att det va impellern, så den och rep kit är bytt. kanalerna till in och ut på skvallerstråle är rensade. Med den ny impellern så kom det fin skvallerstråle i mindre än en timme sen upphörde den helt. Startar jag den nu så kommer det ingen skvallerstråle alls. När skvallerstråle kom så kom den på alla varv. Motorn går rent och fint, startar direkt.
  9. Har en Suzuki 65hk från 1997. Impellern är bytt inkl reperations kitet som medföljer. Alla kanaler ska va helt rena och kontrollerade. Inledningsvis kyler den väldigt fint, tydlig och fin skvallerstråle. Efter en stunds körning, låt säga max en timme, slutar det att komma någon skvallerstråle, helt oberoende av vilket varvtal/fart jag kör motorn i så kommer det ingen skvallerstråle. Vad är problemet?
  10. Har en Suzuki 65hk från 1997. Impellern är bytt inkl reperations kitet som medföljer. Alla kanaler ska va helt rena och kontrollerade. Inledningsvis kyler den väldigt fint, tydlig och fin skvallerstråle. Efter en stunds körning, låt säga max en timme, slutar det att komma någon skvallerstråle, helt oberoende av vilket varvtal/fart jag kör motorn i så kommer det ingen skvallerstråle. Vad är problemet?
×
×
  • Skapa nytt...