Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Boatjunkie

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Boatjunkie

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Har köpt en Flipper 640 DC -18 som jag ämnar att sätta dit en dusch i på badbryggan samt blandare i vasken. Fanns ju som tillval när den beställdes ny. Någon som har gjort denna eftermontering och har några tips på vad man skall köpa för grejor? Vart drar man tex avloppet i vasken?
  2. Godkväll, Upptäckte till min fasa att styrningen "rappar över" i min Askeladen 515 intruder. Tog isär styrväxel och upptäckte varför, planethjulet är helt utsliten där den griper tag i vajern. Vet någon kunnig människa här var jag får tag i ett nytt kugghjul? Vet inte modellen på styrväxeln men den är märkt "Morse" Vill ju helst inte köpa en helt ny styrväxel. Har googlat till förbannelse men inte hittat vad jag söker...
  3. Efter nya tändstift och helt ny bensin så gick det bättre. Uppenbarligen så är inte bensin vad det en gång har varit gällande lagringstid.
  4. Har en 75hp Mercury ME 75 ELPTO. Har i och för sig alltid varit lite svårstartad och särskilt kall men nu tänder den inte alls. Är gnista på alla 3 stiften och det märkliga är att den inte ens är en antydning att tända på startgas. Märkligt, någon som kan försöka sig på att gissa vad det är för fel?
×
×
  • Skapa nytt...