Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Smoiseanu

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Smoiseanu

  • Placering
    Landkrabba

Profile Information

  • Plats
    Stockholm
  1. Tack, jag kommer att göra det snarast möjligt. Återkommer med svar på resultatet.
  2. Hej, Ja, jag lyfte upp den manuellt. Det finns ingen upp/ner knapp på reglaget för att tilta motorn. Jag kollade typbetekningen, det skall vara manuellt tilt. https://www.marineengine.com/parts/johnson-evinrude-parts.php?year=1984&hp=40&model=E40ECRM&manufacturer=Evinrude&section=Tilt+Aid+Cylinder Jag ser nu att en fjäder lossnade, kolla bilden 1 skal vara i 2? Tack! //Sebastian
  3. Hej igen, till slut så fick jag upp motorn, väldigs svårt. Nu har jag svårt att få ner den igen, så jag undrar kan någon hjälpa mig med tips eller råd vad kan det vara för fel? Jag har lossat på dom stora bultarna och har 6-65 överallt. Nu ser jag att cylindern i mitten som borde hjälpa motorn, fungerar inte? Hur kan jag testa den? sedan saknas fjäder? kan inte hitta någon bild på en liknande motor, så jag kan se vad som saknas på min motor. Tack för alla svar.
  4. Hej, jag är nybörjare och är inne på min andra år med båt, väldigt kul när den fungerar. Jag märkte nu att jag kan inte fyfta upp motorn alls efter vintern, den har rostat ihop, känns det som. Jag vet inte heller i vilken läge spaken skall vara för att kunna lyfta /tilta upp motorn. Har ni några ideer vad kan man göra? Tack för alla svar!
×
×
  • Skapa nytt...