Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Par

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Par

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag funderar på att skaffa stävstege till min Flipper 640dc, men det verkar inte så enkelt. Pulpitarna sitter för långt från fören (50 cm) och för långt isär (80 cm) för att de stävstegar som jag sett på webben skulle kunna passa. Möjligen skulle man kunna modifiera en standardstege till att passa. Man modifierar ett steg till att ligga an mot (runt) fören och säkra detta med vajrar med krok till pulpitar. De övriga stegen skulle inte behöva modifieras och heller inte stödet mot stäven. Är det någon som har skaffat något som passar eller har några ideer?
  2. Det är en bra lösning - praktisk och flexibel. Jag har sett många bra användningar av kul och stävfendrar, men själv har jag hittills bara knutit ihop några vanliga fendrar för att få liknande effekt.
  3. Aha, jag undrade varför de hade gjort ett utrymme för 3 fendrar! Tänkte inte på att man kan lägga en ovanpå. Tack för det påpekandet!
  4. Nu har jag mätt utrymmet på båten - det kan rymma fendrar upp till 14 x 55 cm. Det är något för små fendrar för båtstorleken enligt de tabeller jag kan hitta. Tex Ocean Classic fender rekommenderar deras 14 cm fender till båtlängd 15-20 fot och min båt är 21 fot. För båtlängd 15-30 fot rekommenderas 16 cm tjocklek (typ H3). Så jag nöjer mig nog med befintliga fendrar tills vidare och lagrar dem i ett annat utrymme. Tack för alla råd och synpunkter.
  5. Nej, tyvärr inte i närheten. Men jag kanske skulle ringa någon.
  6. Det är den lösningen jag har nu, men tidigare ägare tipsade om att de hade föredragit original men inte lyckats skaffa det, så jag tänkte göra ett försök.
  7. Jag har köpt en Flipper 640 dc, som har fendrar som inte passar i förvaringsfacket bredvid förarplatsen. Är det någon som vet vilka fendrar som passar? Jag kan ju visserligen mäta förvaringsplatsen, men det kanske inte skulle ge lika bra passform som original.
×
×
  • Skapa nytt...