Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Per

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

1 följare

Om Per

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej. Sökt men ej hittat. ’har en garmin GHS 11i som saknar L1 och L2. ’har sett i tidigare trådar att dessa kanaler kan adderas , men det har rört andra modeller. ’någon som vet? Med vänlig hälsning, Per
  2. Hej. Beställde min vid jul hämtar mitten maj. AQ har monterat solcellerna bakom takluckorna, 100w totalt. Som batteri mätare har jag två stycken battery senes från ctec..De har blåtand till mobilen, funkar jätte bra. Har haft dem på tidigare båt.
  3. Skall även sägas att jag bor vid Mälaren. Fick ett tipps i början av tråden om ett företag men de var baserade i Göteborg. Tack för tipset men det blir lite krångligt.
  4. Alltid bra med förtydliganden. Min tanke när jag startade tråden var att behålla dynorna som följer med båten och lägga en tjock bäddmadrass ovan. Det är dock kul att läsa om hur andra har löst problemet med god sömn i båten. Viktigt för mig är förutom god sömn är också att det ser proffesionellt ut. Tack för ditt inlägg.
  5. Någon som kan rekommendera en leverantör som gör prisvärda formanpassade tjocka bäddmadrasser av bra kvalitet? Vi kommer aldrig ha bordet uppe i fören, har aldrig haft i tidigare båtar. Vill ligga skönt och orginaldynorna levererar inte riktigt det. tänker mig en odelad madrass.
  6. Jag antar att det är u soffan bak du menar med passagerarsätet. Vilken storlek på lådor passar under u sitsen på styrbord sida? Lådorna såg fina ut så jag kommer troligen att kopiera dig där.
  7. Har precis beställt en aquador 27 HT all inklusive på Flipper Marin. Utöver det paketet har vi plockat på lite annat, bl.a. en TV. Ni vana aquadorägare, bästa placering är, vart då? Har letat efter bilder på nätet men inte hittat något. Är även intresserad av porslinsplaceringar å dyligt. Kört amerikanskt de senaste 12 åren. Hämtar ut den i maj så jag är ute i god tid.. mvh per
×
×
  • Skapa nytt...