Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

JohanSj

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JohanSj

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag funderar på att skaffa detta: http://www.biltema.se/sv/Fritid/Friluftsliv-och-camping/Gasol--och-stormkok/Gaskok-22-kW-2000039807/ Borde ju vara smidigt att flytta om man vill vara ute eller inne.
  2. Tack för bra svar och idéer! @bhemac Jag tror att det är hårdplast eller någon form av glasfiber, men det kanske anses vara samma sak? Det är iaf en ganska sträv yta med synlig struktur av fibrer. @mikael_matsson Har funderat på de där näten, så de får det bli. Balkongmatta var ju också en bra idé, det ska jag leta efter. Marina kuddar var det första som frun inhandlade så den kan jag bocka av! @Peter_K Ja det går nog inte att fuska sig till ett bra lackat resultat. Får se om jag ger mig på det. Gäller ju att fullfölja allt man påbörjar ... Annars är nog alla ett bra alternativ som borde funka. Någon speciell olja som rekommenderas eller funkar vanlig linolja? F.ö tänkte jag också dra lite ny el och även få in lite trevligare belysning. Funderar på LED-slingor i förpiken, som också kan ge lite mysbelysning. Men då måste de kanske vara dimbara?
  3. Hej! Är ny både med båt och på MG. Köpte en Viggen förra sommaren och tänkte ge den en liten uppfräschning inför kommande säsong! Några saker jag tänkt är: - Måla innertaket vitt (eller offwhite). Har hört att våtrumsfärg kan vara bra för detta. Finns det erfarenheter på det, eller annat som rekommenderas? - Snygga till träfanéren. Här tänkte jag slipa lätt på de ytor som inte är slitna, och slipa trärent på massivt trä. Sedan på med Satin Gloss. Skulle vilja ha lite tips på vad man kan göra för att få den lite trevligare inuti. Det får ju vara inom rimliga gränser till vad båten är värd, men den gränsen kan jag nog dra själv så fram med alla förslag ni kommer på Jag tycker det är kul att hålla på och ser det också som läro-projekt inför nästa båt
×
×
  • Skapa nytt...