Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Axe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Axe

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, Jag skulle behöva hjälp att få veta vad de här instrumenten är till för? Behöver nämligen koppla bort dom pga en renovering av väggen bakom, och sen sätta dit dom igen. Men om de är väldigt känsliga eller innehåller hydraulik så tänker jag att det kan vara bra att veta vad det är jag kopplar bort innan jag börjar skruva.! Allt gott och tack för hjälpen!
  2. Tack för alla svar! Jag använder gärna inte så mycket råstyrka eller våld, så jag satsade mina pengar på avdragaren från biltema. Och det funkade hur smidigt som helst. Först dränkte jag in allt i 5-56 under ett dygn, och sen monterade jag avdragen och spände ett ett varv i timmen. Lossnade mycket fint efter sjunde varvet och ingenting verkar ha skadats det minsta! Tack för hjälpen!
  3. Tack för svar! Jag misstänkte att det behövdes avdragare... Skadades något i ratten eller fästet när du tog bort din? Jag har kikat på den här modellen: http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Verktyg-och-Verkstadsutrustning/Avdragare/Avdragare-3-armad-2000020962/ Köper nog en i helgen och drar ut ratten, om inte 5-56:an gjort underverk tills dess..
  4. Axe

    Lossa träratt

    Hej! Jag försöker lossa en gammal träratt. Har fått bort den stora bulten i mitten och trodde naivt att det bara skulle vara att plocka bort ratten.. Men den går inte att rubba en millimeter. Den sitter så hårt att jag funderar på om det är någon ytterligare bult eller skruv jag behöver ge mig på som håller ratten på plats? Jag försökte lossa de 6 skruvarna som ser ut att hålla träet fast i metallen, men de skruvarna verkar vara i ett väldigt mjukt material för skruvmejseln skör i dom som smör.. Eller är det bara 5-56 i omgångar och dra allt jag kan tills ratten släpper som gäller? Alternativt använda avdragare om mina muskler inte räcker till..? Tack för hjälpen!
×
×
  • Skapa nytt...