Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

DennisCarlsson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om DennisCarlsson

  • Placering
    Landkrabba
  1. Jag köpte båten för en månadssedan och årsmodell är 2008. Ser ut att vara originalgivare. Flottören går fint upp och ner längs röret. Men vördena visar inte rätt när jag flyttar den längs röret. Är det så enkelt som att givaren kan ha gjort sitt. Jag fick aldrig med mig multimetern så jag kunde mäta ohm talet vad den visar. Är det vanligt att den visar fel värden efter ett antal år?
  2. Jag köpte båten för en månadssedan och årsmodell är 2008. Ser ut att vara originalgivare. Flottören går fint upp och ner längs röret. Men vördena visar inte rätt när jag flyttar den längs röret. Är det så enkelt som att givaren kan ha gjort sitt. Jag fick aldrig med mig multimetern så jag kunde mäta ohm talet vad den visar. Är det vanligt att den visar fel värden efter ett antal år?
  3. Hej, jag skulle behöva hjälp med hur man går tillväga med att kalibrera vattenmätare ABS wema norway. Vattenmätaren visar när tanken är tom 68% och full 100% mätaren till septitanken visar 0 när tanken är tom och ca 30% när tanken är full. Finns det någon justerskruv eller måste man ha ett externt instrument för att kalibrera dessa? Tacksam för hjälp
×
×
  • Skapa nytt...