Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Varmdo_Jonte

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Varmdo_Jonte

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tjena! Har haft problem med motorn denna sommar och tänkte kolla om ni eventuellt kan hjälpa till. Motorn går alltid igång på första försöket(Full chock) men så fort man drar ner på chocken så dör motorn. Fick ett tips från en polare att de kan vara tomgångsskruven som ställer till de. På bilden ser ni hur de sitter en färgad skruv men att det även saknas en. Kan det vara detta som är problemet? Tack på förhand!
  2. Tjena! Har haft problem med motorn denna sommar och tänkte kolla om ni eventuellt kan hjälpa till. Motorn går alltid igång på första försöket(Full chock) men så fort man drar ner på chocken så dör motorn. Fick ett tips från en polare att de kan vara tomgångsskruven som ställer till de. På bilden ser ni hur de sitter en färgad skruv men att det även saknas en. Kan det vara detta som är problemet? Tack på förhand!
  3. Varmdo_Jonte

    Johnson 40hk 2takt

    Tjena! Har haft en hel del problem med båten i sommar, tänkte kolla om ni kanske har lite funderingar på hur det kan fixas. Motorn går igång på första försöket med full chock, men så fort man drar ner den så dör den. Fick ett tips om att det kan vara tomgångsskruven som ställer till de. På den inzommade bilden så ser ni att det saknas en skruv. kan de eventuellt vara de som ställer till de? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...