Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Kapten123

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Kapten123

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

710 profilvisningar
  1. Kapten123

    Tylösand

    Tänkte glassa utanför Tylösand nån dag på semestern, har båt på trailer. Var är bäst/ närmast att sjösätta?
  2. Oj...det är en 5.30m Bowrider, så 2-3m mellan batteri o kyl.hade tänkt ett USB uttag för lite telefon laddning i fören. Är en kyllåda Dometic tror jag dom heter. Vet inte kabelarea men är dragit av Marina i efterhand. Kan ju sätta en hängsäkring till uttaget.
  3. Kapten123

    12v uttag

    Tänkte jag skulle ha nått 12v uttag i fören på båten, kan man ”sno” strömmen från kabeln till kylen eller ska man dra från batteriet?
  4. Tanken är såklart sommar,spegelblankt och coronafritt!
  5. Jättebra svar.....ibland är det bättre att tiga än att tala och undanröja alla tvivel....
  6. Tack för ett bra svar, just lite sådana tips o liknande jag är ute efter.
  7. Tänkte ev åka till Danmark för nån veckas semester med en 17fot bowrider, åka från Malmö trakten. Bo på lite hotell osv...är det för liten båt för det? Nått att tänka på?
  8. Har googlat utan framgång,...finns det nån enkel förteckning över gästhamnar med logi? Främst Blekinge jag undrar över.
  9. Har ju inte vesselview utan Mercury smartcraft. Tror inte jag får upp nån motorinfo. Är skitdålig på det här får jag erkänna! precis, dom saknar jag.
  10. Har ju inte vesselview utan Mercury smartcraft. Tror inte jag får upp nån motorinfo. Är skitdålig på det här får jag erkänna!
  11. Mercury motor, var nere i båten nu ikväll, såg att jag har Mercury smartcraft instrument, så det är nog inget nmea nätverk
  12. Tyckte mest att det såg lite kul ut att kunna se stereon i plottern, så därför jag tittade lite på det...sen hade det varit kul med lite bränsle mätare i plottern, osv.
  13. Nej, får inte upp stereo kontrollen där..
  14. Jag har ju en simrad NSS evo3, och en fusion ra70n stereo Nej, det kan jag inte...får ju inte upp stereo kontrollen där..
×
×
  • Skapa nytt...