Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Jockebruhn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jockebruhn

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej ska ut idag och göra klart affären. Kunde ställa båten på klubbens varvsplats men den var tvungen att vara borta före den 29 april, känns lite stressigt eller vad tror ni? Ska byta bälgar drev olja osv på land sen är väll tanken att få i den i sjön å ta den till bryggan.
  2. Hej har nu gett ett bud till säljaren om att ta båten som den är på trailer utan testkörning eller upp start av motor. Vi får hoppas på det bästa. Och motorn går att dra runt för hand lite trög i början men sen gick den lättare.
  3. Tack för alla råd, vad tror ni om förgasarna? har hört att när bensin dunstar så kan det lämnas kvar nått skit som kan korka igen förgasarna? behöver jag demontera dom då och göra rent?
  4. Hej alla båtägare! Jag är på väg och ska köpa en båt som blev vinter konserverad hösten 2014, och sedan dess stått orörd av märket flipper 700 med en aq145a -86 drev vp 280 "varför den stått orörd behöver vi inte gå in på" Tar gärna emot tips på vad jag bör tänka på och göra inför uppstart av motorn. Borde jag tömma den på bensin, byta olja, kan packningar ha torkat ut osv? Tanken är att jag ska åka ut på onsdag med ett batteri och prova dra igång den innan köp, kommer självklart prova den i sjön oxå innan hela köpet blir klart.
×
×
  • Skapa nytt...