Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

oloeri

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om oloeri

  • Placering
    Landkrabba
  1. Jag har också en blå vitflammig dekorrad på min båt. Jag har kämpat med rubbing och polering för att få den blå igen. Av en tillfällighet strök jag på lite olja! Då håller det sig fint i 4-6 veckor beroende på väder. Hur lätt som helst att underhålla vid behov under sommaren. Men intressant och kolla färgen!
  2. Jag har också en blå vitflammig dekorrad på min båt. Jag har kämpat med rubbing och polering för att få den blå igen. Av en tillfällighet strök jag på lite olja! Då håller det sig fint i 4-6 veckor beroende på väder. Hur lätt som helst att underhålla vid behov under sommaren. Men intressant att kolla färgen också!
  3. Hur skulle en pump till tanken på en utombordare fungera? https://www.jula.se/catalog/fritid/bat-och-marin/batar-och-motorer/motortillbehor/primerpump-for-bransleslang-650057/ https://www.jula.se/catalog/bygg-och-farg/vatten-och-sanitet/rengoring-och-underhall-vvs/vitvarutillbehor/labbslang-416061/
  4. Jag har en DF40 från ca 1984. Sedan jag bytt tändstift och bränsleslang (sprickor i g:a) går min motor hur bra som helst.
×
×
  • Skapa nytt...