Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

zoechica01

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om zoechica01

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

441 profilvisningar
  1. Glömde skriva att vi har utväxling 2:15 så antar att 14x6 inte är ett alternativ
  2. Hej! Kan någon hjälp mig? Kan jag sätta en två bladig folding propeller storlek 14x6 på min VP MD5B. Båten jag har är en Maxi Magic. Tappade den gamla folding propellern på premiär turen så ingen aning vad det va för storlek på den och kört fast propeller sen dess Så som sagt funkar en 14x6 ? Anna
  3. Hej Har lyckats pilla isär bränslepumpen som hade satt igen sig på min wallas 2400. Alla delar i mässings pump röret vill inte hamna på rätt plats igen. Är det någon som vet hur delarna ska sitta ihop eller har en sprängskiss som visar insidan på en FC4 bränslepump Tack!
  4. Hej Har lyckats pilla isär bränslepumpen som hade satt igen sig på min wallas 2400. Alla delar i mässings pump röret vill inte hamna på rätt plats igen. Är det någon som vet hur delarna ska sitta ihop eller har en sprängskiss som visar insidan på en FC4 bränslepump Tack!
  5. Hej Undrar om nån har tips på vad för propeller som fungerar bäst med min Maxi Magic. Motor Volvo penta MD5B. Tappade vår folding propeller andra turen när vi precis hade köpt båten. Vi monterade på en fast 2 bladig 14x8 propeller och kan inte marcha mer än 4-4,5 knop och känns som det är väldigt dåligt driv i backen. Vad rekommenderas?
×
×
  • Skapa nytt...