Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

genes161

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om genes161

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

466 profilvisningar
  1. Tack! Men vad gör jag med gelcoaten? Ska den på nu?
  2. Hej igen! Var ett tag sedan, men nu fått tummarna ur. Hur exakt går jag tillväga nu? Det var ca 2 dagar sedan jag lade på sista lagret polyester. Kan även tillägga att jag köpt allt som stod på inköpslistan här ovanför i flödet, så grejer finns 😀
  3. Vad är receptet om man ska göra spackel med microballonger och polyester? Ska man ha i lite härdare också?
  4. genes161

    Styrning

    Har nu fått tummarna loss och bestämt mig för att byta akterspegel. Blev lite sugen på att i bytet försöka få till någon lite enklare rattstyrning till motorn. Om jag nu ska byta akterspegeln så kanske man från början ska försöka få med någon typ av fästen till styrningen så att man slipper borra och ha sig sen. Fast jag har ju ingen aning om vad det finns för typ av grejjer att köpa till just rattstyrning. Eller man kanske rent av ska bygga nåt basic själv? Ska man köpa nåt så får det så klart inte kosta multum. Så bomba mig gärna med tips, idéer och bilder.
  5. och så får man rätt svar direkt 😂😂. Då ber jag admin radera kontot "genes" Tack.
  6. Jo det blir lite grejer av det, fast man gör ju inte detta varje år. Tackar igen för tydliga svar och återkommer när och om jag behöver mer hjälp.
  7. Tackar för svar, mycket trevligt. Förresten, vad pratar vi för pris på renoveringen i runda slängar, på materialet då? Som ni säkert redan listat ut så är jag inte så där hajj på båtar och dess benämningar. Men man får ju börja någonstans... Det är ju så att där jag bor kör man ju inte direkt och köper dessa produkter utan det får bli nätet som affär och även söka svar på typ såna här frågor. Men så bra som ELD förklarade så ska det inte vara några problem att utföra detta.
  8. Ojdå, det var inte bara att måla på lite färg. Nä skämt å sido, det är nog så det får bli. Var köper man sen den där listen som sitter på ovansidan, eller vad heter sån list?
  9. genes161

    Laga

    Hej! Har en äldre plasteka som jag tycker är synd att göra av med ( slänga på tippen). Det lilla jag använder båten ca 10ggr/sommaren så duger den. Det är ingen skönhet men nu är den jättedålig baktill där man hänger den lilla 3hk. Skulle vara mycket tacksam på hur man lagar till detta för en överkomlig summa, vilka produkter och hur man går tillväga. Jag är händig så det är inga problem. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...